A CassaNovagyorsfelhasználóbaráta legjobbvalutaváltó rendszer

2024 júniustól áremelés

Kedves Ügyfeleink,

szolgáltatási díj korrekciót kell végrehajtanunk 2024 június hónaptól. Az árváltozások csak a csomag árakat érintik, a kiegészítő szolgáltatások árai változatlanok maradnak.

Megértéseteket köszönjük.

Image

Céginformációs szolgáltatást indítottunk!


Hiteles cégkivonatok már 3.990 Forinttól...


Az Igazságügyi Minisztérium céginformációs adatbázisából közvetlenül letölthetőek a magyarországi gazdasági társaságok cégkivonatai, céges dokumentumai.


AML (Anti-Money Laundering, vagyis pénzmosás elleni) tevékenység támogatása

Az AML (Anti-Money Laundering, vagyis pénzmosás elleni) tevékenység célja a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megakadályozása, valamint a pénzügyi rendszer biztonságának fenntartása.

A pénzmosás a pénzügyi rendszerbe történő illegalis pénzek bevonását és azok tisztázatlan eredetűnek tűnő forrásokból való származásának eltitkolását jelenti. A terrorizmus finanszírozása pedig azt jelenti, hogy a terrorizmus támogatására használt pénzek a pénzügyi rendszer segítségével áramolnak.

Az AML tevékenység során a valutaváltóknak is fokozott figyelmet kell fordítaniuk azokra a CasssaNova rendszerben található funciókra, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása eltűnjön a pénzügyi rendszerből. Ennek érdekében az AML tevékenység során a CassaNova rendszernek különböző technikákat kell alkalmaznia, például a kockázatértékelést, a tranzakciós vizsgálatot, szankciós lista ellenőrzést és Ügyfél azonosítást.

Az AML tevékenység kiemelten fontos a pénzügyi rendszer stabilitásának és biztonságának fenntartásához, valamint a társadalmi bizalom megtartásához. Az AML tevékenység betartása elengedhetetlen a pénzügyi intézmények számára, és ezt számos szabályozó hatóság felügyeli.

Image
Image

Új OFFLINE verzió!

Mostantól elérhető a CassaNova rendszer OFFLINE verziója, amely egy kasszával üzemelő valutaváltóknak alternatív választási lehetőség. Az OFFLINE verzió nem kommunikál a CassaNova szerverrel, így a következő funkciók hiányoznak belőle: nincs biztonsági mentés az adatokról, nem küldi a jelentéseket és a kimutatásokat, nem készíti el a havi elszámolást, nem ad lehetőséget a mobil applikáció használatára, nem kommunikál más kasszákkal, és nem tárol elekronikusan dokumentumokat, illetve nem támogatja a távoli felügyeletet. 
Viszont sokkal olcsóbban hozzáférhető.

Minden kassza a zsebedben!

Legyél mindig uptodate a kasszáiddal kapcsolatban, ellenőrizd a készleteket, menedzseld az árfolyamokat. Vizsgáld a tranzakciókat, és ellenőrizd az Ügyfélkartonokat. 
Minden a markodban :)
Image
Image

ÁFA mentes szerződéskötés

Megteremtettük a lehetőséget az ÁFA mentes rendszerhasználatnak.  Ezzel a megoldással azoknak az Ügyfeleinknek segítünk, akik nem tudnak ÁFA-t visszaigényelni tevékenységükből adódólag.  

A rendszerről

A CassaNova Exchange system pénzváltó irodák aktív közreműködésével került kifejlesztésre. Minden egyes funkciója és kezelőfelülete az azzal adminisztratívan dolgozó munkatársak építő jellegű javaslatai  alapján készült el.
Ez az eszköz olyan innovatív szolgáltatásokat nyújt, amelyek nélkül elképzelhetetlen egy profresszionális valutaváltó működése.

Image

FrontOffice rendszer

Image

BackOffice rendszer

Image

Mobil Applikáció

Image

Ügyfél azonosítás

Image

Szankciós lista

Image

Céginformációs adatbázis

Image

Rólunk

20 éves szoftverfejlesztői múlttal rendelkező csapat, olyan elhatározás mentén dolgozik nap mint nap, amivel a valutaváltás területén működő vállalkozások mindennapjait az egyre növekvő adminisztrációs terhek mellett is könnyebbé teszi. 
Partnereinkkel baráti viszonyt kialakítva bővítjük rendszerünk funkcionalitását és formázzuk felhasználói felültetét.
Mi vagyunk azok akik felveszik a telefont, meghallgatnak és segítenek az informatikai problémáid megoldásában. Na jó, ha nem vesszük fel, akkor visszahívunk...

 

 

Miért válassz minket?

Olyan szoftverrendszert biztosítunk számodra és kollégáid számára, amely napról napra fejlődik, időről időre a Te személyes javaslataid alapján is egyre jobb és értékteremtőbb megoldásokat fog a napi működésedbe integrálni.
Kreatív, innovatív és egyedülálló megoldás számodra. 

20 év a szoftverfejlesztésben

Tapasztalatunk van ERP, CRM, Gyártás- termelésirányítás, pénzügy-főkönyvi, speciális logisztikai, gyártósor vezérlési rendszerek (és még annyi minden) fejlesztésében

Gyors és eredményes megoldások

Mi nem álmodozunk, nem tervezgetünk. Mi meghallgatjuk az ötleteidet, vagy kitaláljuk helyetted és lefejlesztjük a lehető legrövidebb időn belül.

Nyereségesebb működés
Ezzel az eszközzel lesz, ami csökken és lesz, ami nő. Csökkenni fognak a munkatársaid terhei, a sorok a kasszák előtt, a kiszolgálási idők. Nőni fognak a napi tranzakciószámok, és az Ügyfél elégedettség.
Rugalmas árképzés
Rendszerünk bérelhető konstrukcióban üzemel. Nincsenek rejtett költségek, a havi díjak előre tervezhetőek, így mint egy új munkatársként tekinthetsz a CassaNovára
"Körülbelül 6 éve kezdtük el használni ezt a programot, amelyet az évek során tökéletesre csiszoltunk. Egyedülálló valutaváltó program, amely az összes felhasználói igényt kielégít. Nagy előnye az egyszerű, átlátható kezelhetőség, ami gyors kiszolgálást tesz lehetővé."
"Már két éve használjuk a valutaváltó programodat, mely nagyon megkönnyítette az életünket. Egyszerűen és gyorsan használható. A folyamatos változásokat is naprakészen követi. A mindig bővülő feladatok is ezzel a programmal egyszerűen megoldhatók.

Amit az Ügyfelek mondanak rólunk

...mert nem az a fontos mit mondanak, csak az a fontos, hogy ki mondja...

Lépj velünk kapcsolatba

Ingyenes konzultáció

Hívj minket

+36 20 9812128

vagy írj nekünk e-mail-t

hello@cassanova.hu

© 2024 T-Boy Systems. All Rights Reserved. Designed By CassaNova