Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

A CassaNovagyorsfelhasználóbaráta legjobbvalutaváltó rendszer

Fél évig ingyen applikáció!

Most fél évig ingyen használhatod a CassaNova mobil applikációját. Legyél mindig uptodate a kasszáiddal kapcsolatban, ellenőrizd a készleteket, menedzseld az árfolyamokat. Vizsgáld a tranzakciókat, és ellenőrizd az Ügyfélkartonokat. 
Minden a markodban :)
Image
Image

VÁLTOZÁS! 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról

14. § (1) *  Az 1. § (1) bekezdés a)-d) pontjában meghatározott szolgáltató - a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzése és megakadályozása céljából - a négymillió-ötszázezer forintot el nem érő - pénzváltás esetén a százezer forintot elérő vagy meghaladó összegű - ügyleti megbízás teljesítésekor természetes személy ügyfél esetében a 7. § (2) bekezdés a) pont aa) és ad) alpontjában, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet ügyfél esetében a 7. § (2) bekezdés b) pont ba) és bb) alpontjában, valamint a 14/A. § (2) bekezdés a) pontjában meghatározott adatokat köteles rögzíteni, és a 7. § (3) bekezdésében meghatározott okiratok bemutatását kérheti.

A rendszerről

A CassaNova Exchange system pénzváltó irodák aktív közreműködésével került kifejlesztésre. Minden egyes funkciója és kezelőfelülete az azzal adminisztratívan dolgozó munkatársak építő jellegű javaslatai  alapján készült el.
Ez az eszköz olyan innovatív szolgáltatásokat nyújt, amelyek nélkül elképzelhetetlen egy profresszionális valutaváltó működése.

Image

FrontOffice rendszer

Image

BackOffice rendszer

Image

Mobil Applikáció

Image

Ügyfél azonosítás

Image

Szankciós lista

Image

Céginformációs adatbázis

Image

Rólunk

20 éves szoftverfejlesztői múlttal rendelkező csapat, olyan elhatározás mentén dolgozik nap mint nap, amivel a valutaváltás területén működő vállalkozások mindennapjait az egyre növekvő adminisztrációs terhek mellett is könnyebbé teszi. 
Partnereinkkel baráti viszonyt kialakítva bővítjük rendszerünk funkcionalitását és formázzuk felhasználói felültetét.
Mi vagyunk azok akik felveszik a telefont, meghallgatnak és segítenek az informatikai problémáid megoldásában. Na jó, ha nem vesszük fel, akkor visszahívunk...

 

 

Miért válassz minket?

Olyan szoftverrendszert biztosítunk számodra és kollégáid számára, amely napról napra fejlődik, időről időre a Te személyes javaslataid alapján is egyre jobb és értékteremtőbb megoldásokat fog a napi működésedbe integrálni.
Kreatív, innovatív és egyedülálló megoldás számodra. 

20 év a szoftverfejlesztésben

Tapasztalatunk van ERP, CRM, Gyártás- termelésirányítás, pénzügy-főkönyvi, speciális logisztikai, gyártósor vezérlési rendszerek (és még annyi minden) fejlesztésében

Gyors és eredményes megoldások

Mi nem álmodozunk, nem tervezgetünk. Mi meghallgatjuk az ötleteidet, vagy kitaláljuk helyetted és lefejlesztjük a lehető legrövidebb időn belül.

Nyereségesebb működés
Ezzel az eszközzel lesz, ami csökken és lesz, ami nő. Csökkenni fognak a munkatársaid terhei, a sorok a kasszák előtt, a kiszolgálási idők. Nőni fognak a napi tranzakciószámok, és az Ügyfél elégedettség.
Rugalmas árképzés
Rendszerünk bérelhető konstrukcióban üzemel. Nincsenek rejtett költségek, a havi díjak előre tervezhetőek, így mint egy új munkatársként tekinthetsz a CassaNovára
"Körülbelül 6 éve kezdtük el használni ezt a programot, amelyet az évek során tökéletesre csiszoltunk. Egyedülálló valutaváltó program, amely az összes felhasználói igényt kielégít. Nagy előnye az egyszerű, átlátható kezelhetőség, ami gyors kiszolgálást tesz lehetővé."
"Már két éve használjuk a valutaváltó programodat, mely nagyon megkönnyítette az életünket. Egyszerűen és gyorsan használható. A folyamatos változásokat is naprakészen követi. A mindig bővülő feladatok is ezzel a programmal egyszerűen megoldhatók.

Amit az Ügyfelek mondanak rólunk

...mert nem az a fontos mit mondanak, csak az a fontos, hogy ki mondja...

Lépj velünk kapcsolatba

Ingyenes konzultáció

Hívj minket

+36 20 9812128

vagy írj nekünk e-mail-t

hello@cassanova.hu

© 2022 T-Boy Systems. All Rights Reserved. Designed By CassaNova